Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η βάφτιση της 10 μηνών κόρης τους και η αναποφασιστικότητα στην επιλογή ονόματος
Showbiz

Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η βάφτιση της 10 μηνών κόρης τους και η αναποφασιστικότητα στην επιλογή ονόματος

Μία ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, ειδικά μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ενός γλυκύτατου και υγιέστατου κοριτσιού, πριν από 10 μήνες. 

Μπορεί το ζευγάρι να έχει αποφασίσει πότε θα κάνει τη βάφτιση της μικρής, όμως δεν έχει βρει ακόμα το όνομα που θα της δώσει.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μίλησε για τη ζωή του με δύο παιδιά στο σπίτι: «Η κόρη μου είναι σχεδόν 10 μηνών. Η κατάσταση ήταν δύσκολη τους πρώτους μήνες, γιατί είχαμε ξεσυνηθίσει τα ξενύχτια και είχαμε ξεχάσει και τις υποχρεώσεις που έχει ένα βρέφος. Οπότε πιεστήκαμε. Οι διακοπές φέτος ήταν δύσκολες, όπως την πρώτη χρονιά που ήταν μωρό ο Χάρης. Το ένα παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά στα δύο. Η κλίμακα απογειώνεται και τα δυο ίσον 100. Θεωρούμε ότι το πρώτο δύσκολο καλοκαίρι έφυγε και από εδώ και πέρα, όσο μεγαλώνει το παιδί, περπατάει και επικοινωνεί, θα έρθουμε σε πιο φυσιολογικά δεδομένα».

Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος τηλεοπτικά εμφανίζεται στην εκπομπή I Love Σου Κου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους, πρόσθεσε: «Η Αντιγόνη ήθελε πάρα πολύ ένα κορίτσι στην οικογένεια, οπότε από την πρώτη μέρα είναι πανευτυχής. Της βάζει φιογκάκια στα μαλλιά, έχει αγοράσει τα φιογκάκια και τα φρου φρου που της αρέσουν».

Σε ό,τι αφορά το όνομα της μικρούλας τους, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε: «Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα. Είναι κάτι που μας τριβελίζει το μυαλό κάθε μέρα. Έχουμε πει άπειρα ονόματα και κάθε φορά θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πολύ κοντά και μετά από δυο μέρες το ξανασυζητάμε και το προηγούμενο όνομα ήδη το έχουμε ξεχάσει.

Νιώθω πάρα πολύ άβολα, γιατί πλέον με ρωτούν και οι φίλοι και η οικογένεια και μου λένε, “σταματήστε να το λέτε “μπέμπα” δεν υπάρχει νόημα να το λέτε έτσι”, αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να έρθει το κατάλληλο όνομα που ταιριάζει και αισθανόμαστε ότι έρχεται από το μωρό. Δε μας βιάζει κάτι.

Σίγουρα έχουμε αποφασίσει τη βάπτιση να την κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, όπως είχαμε κάνει και του Χάρη, γιατί θέλουμε το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λίγο, να πλησιάζει τα δύο. Ούτε νονό δεν έχουμε βρει ακόμα, αισθανόμαστε ότι το παιδί θα μας καθοδηγήσει».

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved