Ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρετά τον πατέρα του και «Ραγίζει» καρδιές με το μήνυμά του
Showbiz

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρετά τον πατέρα του και «Ραγίζει» καρδιές με το μήνυμά του

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα που έπαιξε και έγραψε το πιο συγκινητικό μήνυμα.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα… Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου έκανα το χατίρι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!

https://www.instagram.com/p/CytRwm1tf0C/

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του είχαν μια σχέση η οποία πέρασε από πολλά στάδια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

giorgos_mavridis_copy_2.jpg

"Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.

Θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα», είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον πατέρα του σε συνέντευξή του.

Περισσότερες εικόνες του στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved