Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Χρήστος Σπανός & ο... Τομ Κρουζ; Απίθανο σχόλιο για τον Έλληνα ηθοποιό!
Showbiz

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Χρήστος Σπανός & ο... Τομ Κρουζ; Απίθανο σχόλιο για τον Έλληνα ηθοποιό!

Τι κοινό μπορεί να έχουν Χρήστος Σπανός και Τομ Κρουζ πέρα από την υποκριτική τους δεινότητα; Μάλλον καμία θα σκεφτεί κανείς αφού τους χωρίζει ένας ολόκληρος... Ωκεανός!

Κι όμως! Follower του Έλληνα ηθοποιού βρήκε κάτι κοινό που έχει με τον διάσημο Χολιγουντιανό Star. Και αυτό δεν είναι άλλο από το πόσο καλά έχει φερθεί και στους δύο ο χρόνος.

Η αλήθεια είναι πως ο Χρήστος Σπανός από τότε το υποδυόταν στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» τον Ερμή, πριν από ακριβώς είκοσι ολόκληρα χρόνια, δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Ο χρόνος έχει φερθεί πολύ καλά, όπως ακριβώς δηλαδή και στον Tom Cruise ο οποίος αν και διανύει την 60η δεκαετία της ζωής του, συνεχίζει να είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα και... Αγέραστος.

Έτσι μόνο εύστοχο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το σχόλιο που έκανε ο follower του Έλληνα ηθοποιού όταν ο τελευταίος ανέβασε throwback φωτογραφία του μαζί με την κόρη του σε πολύ μικρή ηλικία.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Σπανός είναι παντρεμένος εδώ και παραπάνω από 21 χρόνια με την Μελίνα Παιονίδου με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη τη Μαρίνα.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved