Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε block τη Ζενεβιέβ Μαζαρί
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε block τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

 

Η Βίκυ Καγιά θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Madwalk και παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 23 Οκτωβρίου στο Kick Off Party και μίλησε για το Shopping Star και αποκάλυψε τον λόγο που έκανε block  στο Instagram τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, είμαι πολύ πιο ήρεμη. Έχει αλλάξει τελείως η πραγματικότητα της καθημερινότητάς μου και δεν σας κρύβω ότι το απολαμβάνω στο έπακρο. Ούτε καν τα μαλλιά μου δε βάφω. Το Shopping Star έκλεισε και δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτό. Γιατί να το δω; Θα ήθελα να μείνω όλο τον χρόνο εκτός»!

vickykaya__1697454688_3214805389331784655_208396621.jpg

Όσον αφορά το block στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι είναι παλιό νέο και αποκάλυψε τον λόγο που προέβη σε μία τέτοια κίνηση. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που το έχω κλείσει και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έναν χρόνο, ενάμιση. Είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Δεν ξέρω ακόμη γιατί τα συζητάμε. Δεν κάνω συχνά unfollow και μπλοκ. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν σηκώνομαι ένα πρωί, κάνω τη λίστα μου και λέω “ας κάνω τρία μπλοκ και πέντε unfollow”. Προς Θεού».

kagia-zenebiev.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved