Σπύρος Παπαδόπουλος: «Σίγουρα έχει ημερομηνία λήξης το χτυποκάρδι του έρωτα»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Σίγουρα έχει ημερομηνία λήξης το χτυποκάρδι του έρωτα»

Τελικά το «Sexy Laundry», η παράσταση οπού ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί,  καταδεικνύει ότι ο έρωτας γεννιέται για να πεθάνει;

«Σίγουρα έχει ημερομηνία λήξης αυτό το χτυποκάρδι. Αλλά όπως βλέπουμε και στο έργο μπορεί να αντικατασταθεί από άλλα πράγματα πιο βαθιά: την αγάπη, τον θαυμασμό. Και αυτό όμως θέλει πολλή μαστοριά. Εγώ το λέω απλοϊκά “πρέπει να έχεις τον νου σου! Να μην αφαιρείσαι!”».

papadopoulos-(4).jpg

Ο ίδιος λοιπόν μεγαλώνοντας απομυθοποιεί τον έρωτα;

«Η απάντηση αυτή έχει να κάνει πάντα με τη φάση που βρίσκεσαι. Γιατί μπορείς πραγματικά για δύο-τρία χρόνια να είσαι μια χαρά και να μη σου λείπει τίποτα, να είσαι εντάξει με τους φίλους σου, με τη δουλειά σου. Και ύστερα να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις θέλω και κάτι άλλο. Με την πρώτη ευκαιρία λες “να, αυτό ήταν που έψαχνα” και συνήθως απογοητεύεσαι. Σπανιότατα θα σταθείς τυχερός...».

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εντατικά γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», η οποία πρόσφατα απέσπασε Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023.

1685296928954-994955779-papadopoulos-(1).jpg

Σπύρος Παπαδόπουλος

«Προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι ιδιαίτερα από τα βραβεία» αναφέρει. «Νομίζω χάρηκαν πολύ οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής, της ΕΡΤ. Εγώ δεν μπόρεσα να ταξιδέψω στη Σεούλ γιατί είχα πολλή δουλειά εδώ, αλλά με εντυπωσίασε αυτό που μου μετέφεραν: ότι η σειρά αυτή αξίζει πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε, γιατί ανταγωνίστηκε με μεγαθήρια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved