Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά
Showbiz

Λορέντζο Καριέρε: Το Bar, οι «Φίλοι για πάντα», η αλλαγή καριέρας και ο γάμος με την Έλενα Κατραβά

«Όταν ήταν μικρός ο Λορέντζο, η μητέρα του, η Ματούλα τον εγκατέλειψε», λέει η γυναίκα που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί. 

«Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια», συνεχίζει.

Ο Λορέντζο Καριέρε όμως κατάφερε να διαγράψει τη δική του επιτυχημένη πορεία και πλέον ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της συζύγου, Έλενας Κατραβά με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

kariere-katrava-(12).jpg

O Λορέντζο Καριέρε με την οικογένειά του

«Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας», λέει η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Λορέντζο Καριέρε, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια.

Η ζωή και η καριέρα

kariere-katrava-(1).webp

Ο Λορέντζο Καριέρε στο Bar

Το “Bar” με παρουσιαστή τον Μίλτο Μακρίδη ήταν ριάλιτι του Mega που ξεκίνησε τη σεζόν 2002 και μέσα από αυτό αναδείχθηκαν πολλές προσωπικότητες που έγιναν αργότερα γνωστές, όπως αυτή του Λορέντζο Καριέρε.

Ο Λορέντζο έχει καταγωγή και υπηκοότητα από την Ιταλία, λόγω του πατέρα του. Συμμετείχε στο “Bar” σε ηλικία 27 ετών από όπου έγινε και ευρέως γνωστός. Έχει εργαστεί ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη ενώ με τον συμπαίκτη του από το “Bar”, Γιώργο Ελευθερά, ίδρυσαν το μουσικό συγκρότημα “Φίλοι για πάντα”.

Φίλοι για πάντα

To συγκρότημα Φίλοι για πάντα

«Είναι δύσκολο να έχεις συγκρότημα γενικά. Είμαστε “αδέλφια για πάντα” τώρα. Η φιλία μπορεί να χαλάσει αν παντρευτεί κάποιος. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Δεν είναι μόνο διχόνοιες. Αναγκαστικά είσαι με τον άνθρωπο αυτόν συνέχεια, οπότε αρχίζει και η σχέση “νερώνει”. Με τον Λορέντζο το “Φίλοι για πάντα” δεν χαλάει μέσα μας. Οι στιγμές φιλίας είναι χαραγμένες μέσα μας. Βρισκόμαστε που και που. Όχι τόσο πολύ τώρα γιατί κι ο Λορέντζο έχει άλλες δουλειές, εγώ έχω άλλες δουλειές. Απλώς αποχώρησε. Δεν θα μπορούσε πηγαίναμε από εδώ κι από εκεί, είχε την οικογένεια, τα παιδιά», είχε πει ο Γιώργος Ελευθεράς για τη διάλυση του συγκροτήματος.

Αργότερα, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο Λορέντζο Καριέρε πλέον έχει ανοίξει σουβλατζίδικο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το 2013, έγινε συνέταιρος σε ψητοπολείο – σουβλατζίδικο στο Χαλάνδρι.

Ο γάμος με την Έλενα Κατραβά και η δημιουργία οικογένειας

kariere-katrava-(2).jpg

Ο Λορέντζο Καριέρε με την σύζυγό του, Έλενα Κατραβά

Ο Λορέντζο Καριέρε βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Κατραβά. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Σπάνια θα δούμε φωτογραφίες τους καθώς έχουν επιλέξει να διατηρούν το χαμηλό προφίλ στη ζωή τους. Παρόλα αυτά ζουν ευτυχισμένοι με κύριο μέλημά τους τα δυο τους αγόρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved