«Χαμογέλα μπαμπά», λένε οι κόρες του Τανιμανίδη και δες τις φωτογραφίες που έβγαλαν!
Showbiz

«Χαμογέλα μπαμπά», λένε οι κόρες του Τανιμανίδη και δες τις φωτογραφίες που έβγαλαν!

Οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα μεγάλωσαν πολύ και όχι απλά πιάνουν το κινητό για φωτογραφίες αλλά λένε «Χαμογέλα μπαμπά» και το βίντεο κάνει χαμό στα social.

Το βράδυ της Τετάρτης (25-10) οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού είχαν έμπνευση και θέλησαν να φωτογραφίσουν τη μαμά και τον μπαμπά που καθόντουσαν αγκαλιά στον καναπέ. «Χαμογέλα μπαμπά»…«χαμογέλα μαμά»! 📸Γενικά το κόλπο είναι να χαμογελάς! 😃 #tanimanidakia», έγραψε ο Σάκης.

sakis-tanimanidis-me-kores.jpg

Λίγες δοκιμές τις έπεισαν πως μπορούν να αποτυπώσουν τις υπέροχες στιγμές της οικογένειας και δες το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέννησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητα της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια, μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και η ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες ήμουν σα φυτό – χαρούμενο φυτό. Είχα διακυμάνσεις και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. Όταν ήμουν με φίλους, εκείνη συζητούσαν κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν», έχει πει η Χριστίνα για τον πρώτο καιρό μετά τον ερχομό των παιδιών της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved