«Μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου» - Έχασε τη βίλα του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος
NDP photo agency
Showbiz

«Μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου» - Έχασε τη βίλα του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

O Αργύρης Παπαργυρόπουλος, χθες έχασε σε πλειστηριασμό τη βίλα του στη Γλυφάδα. Tο σπίτι είχε τιμή εκκίνησης 3.500.000 και πουλήθηκε τελικά για 7.500.000 ευρώ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μιλά στην Espresso και εξηγεί τα πάντα και πώς έγινε η όλη διαδικασία.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.

Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

argyrhs.jpg

«Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω».

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να εξετάσει ο συμβολαιογράφος ποια ποσά θα πάνε στο ελληνικό δημόσιο, ποια σε φόρους και πόσα σε τράπεζες, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο των οφειλών. Και μετά από όλα αυτά και μόνο τότε, θα πρέπει να εγκαταλείψω το σπίτι μου. Έως τότε θα έχω αποφασίσει για το πού θα μετακομίσω και πού θα εγκατασταθώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved