Η αλήθεια για τη διάρρηξη στο σπίτι της Χρονοπούλου: Παραβιάστηκε. Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια
Showbiz

Η αλήθεια για τη διάρρηξη στο σπίτι της Χρονοπούλου: Παραβιάστηκε. Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια

Πολλά ακούστηκαν σήμερα περί διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της, ενώ και η αστυνομία βρέθηκε εκεί και κατέγραψε το συμβάν, αφού χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν, το Χαμόγελο του Παιδιού, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας το συμβάν, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

a0673fb2-xronopoulou-(5).webp

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μη γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλλε άμεσα έγκληση, κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved