Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου τους;
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάπτιση του γιου τους;

 

Ο CEO της Panik και κριτής του Fame Story, ο Γιώργος Αρσενάκος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα βαπτίσουν τον γιο τους.

«Με την Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει ήδη η κουμπαριά η επαγγελματική, όλα τα άλλα… Δεν είναι κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Δεν χρειάστηκε να το προτείνω γιατί τους έχει βρει τους κουμπάρους, οπότε είναι τακτοποιημένη. Εγώ ξέρω για μια βάπτιση που έρχεται ( όχι για γάμο). Οπότε όταν είναι την άνοιξη θα το μάθετε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης, Δωδέκατη νύχτα.

foureira-mpotia1.jpg

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία είναι εννιά μηνών.

Η τραγουδίστρια είχε πει σε δηλώσεις της: «Εύχομαι να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του. Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά του γιατί εγώ είμαι λίγο τρελιάρα, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στον γιο μου», δήλωσε η ίδια πρόσφατα ενώ ο σύντροφός της, εξομολογήθηκε πως: «Πολύ ωραία λόγια. Είναι καταπληκτική μητέρα. Επίσης, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά. Τώρα είμαι στην Κηφισιά, είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Μέχρι τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Κηφισιά και κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ. Γύρισα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αλλά η οικογένειά μου ήταν ο καλύτερος. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε την αποκάλυψη για τη βάφτιση που έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος στο παρακάτω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved