Κωνσταντινίδου: Από θανάσιμη πεθερά, Ζουμπουλία & τώρα... Ηγουμένη -Μας έχει κάνει να γελάσουμε πολύ
Showbiz

Κωνσταντινίδου: Από θανάσιμη πεθερά, Ζουμπουλία & τώρα... Ηγουμένη -Μας έχει κάνει να γελάσουμε πολύ

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει στο βιογραφικό τις σειρές που θα τις θυμόμαστε για χρόνια.

Η ίδια, έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, υπάρχουν όμως κάποιες ατάκες και κάποιες ηρωίδες από συγκεκριμένες σειρές που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Και ποιος δεν θυμάται την ηθοποιό στον ρόλο της χήρας στο Κωνσταντίνου και Ελένης το 1998; Η κλαίουσα τότε μεταλλάχθηκε σε μια προχωρημένη και σέξι γυναίκα και είχε αφήσει τον Κατακουζηνό και την Βλαχάκη άφωνους. Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε όμως κάθε φορά που βλέπουμε το επεισόδιο γελάμε!

Το 2005 εμφανίστηκε στις "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", στο "Safe Sex TV Stories", στις "μάγισσες της Σμύρνης" και στη σειρά "Βέτα Queen". Στις "Πεθερές" όμως μας είχε κάνει να ξεκαρδιστούμε! Είχε υποδυθεί μια τσιγγάνα, τη Ρασμία.

Η Ρασμία, μια πονηρή και καπάτσα τσιγγάνα, αντιμετώπιζε προβλήματα με τον γιο της, τον Μάνο, που ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο και της απαγόρευε να πηγαίνει στα πανηγύρια, να λέει τη μοίρα και να ρίχνει τα χαρτιά.

Επιπλέον, ενώ η Ρασμία τον προόριζε από μικρό παιδί για τη νεαρή τσιγγανοπούλα Τσιβή, εκείνος αντιδρούσε. Θυμηθείτε το επεισόδιο στο βίντεο:

Ο ρόλος της ζωής της

Για πολλούς, ίσως και για εκείνη, ο ρόλος της Ζουμπουλίας στο Παρά Πέντε, θεωρείται ο ρόλος της καριέρας της. Το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο λάτρεψε τη σειρά, αλλά την παρακολουθεί μέχρι και σήμερα φανατικά τόσο στις πλατφόρμες όσο και όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

Οι ατάκες τότε ήταν πραγματικά... θανατηφόρες με την Ζούμπι να γίνεται viral μέχρι και σήμερα! Τότε μάλιστα, όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν καθώς οι «μετοχές» τους είχαν ανέβει κατακόρυφα.

«Γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω “ξεφύγει”, την εποχή του Παρά Πέντε δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, φεύγει το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους», έχει δηλώσει η ίδια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συνέντευξή της.

Τη σεζόν 2021-2022 συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Mega "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα", υποδυόμενη την Πένυ Νταλαούρα. Και σε αυτή τη σειρά το κοινό γέλασε πολύ!

sybetheroi-ap-ta-tirana-konstantinidou-scaled.webp

Αυτή τη σεζόν, απολαμβάνουμε την ηθοποιό στη νέα σειρά του Alpha, Φόνοι στο καμπαναριό, στον ρόλο της ηγουμένης Μαρίας.

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει δηλώσει σχετικά με τον ρόλο της: «Είναι εκ προοιμίου πρόκληση για εμένα το ότι ντύνεσαι το ρούχο της μοναχής και δη της Ηγουμένης. Πως ζει, πως κινείται, πως νιώθει, όλα αυτά τα βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστα».

Στο Twitter ήδη κάνει πάταγο, και οι τηλεθεατές δεν σταματούν να γράφουν τα σχόλιά τους τόσο για εκείνη όσο και για το υπόλοιπο καστ.

zoympi.jpg

Και ακόμα έχουμε σίγουρα να δούμε πολλά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved