«Ο Πάρης είναι όλες εκείνες οι ευχές που πραγματοποιήθηκαν για μένα»: Συγκινεί ο  Αλεξάνδρου!
Showbiz

«Ο Πάρης είναι όλες εκείνες οι ευχές που πραγματοποιήθηκαν για μένα»: Συγκινεί ο Αλεξάνδρου!

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες (26-10) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο παρουσιαστής μέσα από ένα συγκινητικό ποστ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους με τον ίδιο να εξομολογείται πως ο γιος του, Πάρης είναι όλες εκείνες οι ευχές που πραγματοποιηθήκαν για εκείνον.

dimitris_alexandrou_1691679719_3166361441175707130_198545365.jpg

«Αμέτρητες ευχές ,ευχές για την ονομαστική μου εορτή για την νέα μου δουλειά ! Φέτος είναι όλα τόσα διαφορετικά και τόσο γεμάτα για μένα! Ήρθε για μένα επιτέλους αυτή η ευχή και με κάλυψε απόλυτα με έκανε χαρούμενο ! Οικογένεια ,και το παιδί μου Ο ΠΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ !Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εύχομαι υγεία και κάθε ευχή σας πραγματικότητα !», έγραψε ο ίδιος με την Ιωάννα Τούνη να κάνει το πρώτο σχόλιο κι εκείνον να απαντάει με καρδούλες.

https://www.instagram.com/p/Cy6RBcDt8VO/

«Καταντάει λίγο κλισέ αφού όλοι οι γονείς μιλούν για μια μοναδικότητα, ότι δεν περιγράφεται με λόγια… αλλά αυτή είναι η αλήθεια! Πάντα ήθελα να γίνω μπαμπάς, μου άρεσε πάντα η ιδέα. Έτρεφα μεγάλη αδυναμία για οποιοδήποτε παιδί, αλλά από τότε που κράτησα στα χέρια μου το παιδί μου, νιώθω όλα αυτά που μου έλεγαν οι δικοί μου. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα Κατερίνα, με λόγια. Δεν μπορείς εύκολα να το αποτυπώσεις, είναι κάτι μοναδικό. Μόνο όσοι έχουν την ευλογία να είναι γονείς μπορούν να το νιώσουν! Τι σημαίνει αυτό το θείο δώρο που έχεις στα χέρια σου», έχει πει ο ίδιος στο gossip-tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved