Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε η διαθήκη της – Πότε αναμένεται το άνοιγμά της;
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε η διαθήκη της – Πότε αναμένεται το άνοιγμά της;

Η ώρα για το άνοιγμα της διαθήκης της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου φαίνεται πως φτάνει σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Στην εκπομπή βρέθηκε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης και ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η διαθήκη της οποίας η δημοσίευσή καθυστέρησε λόγω του ότι δεν είχε εντοπιστεί.

xronopoulou-(8).webp

Πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού»
«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του Χαμόγελου του Παιδιού ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας», τόνισε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

xronopoulou-(10).jpg

«Η μία και μοναδική διαθήκη»

Η διαθήκη που θα ανοίξει σύντομα είναι η μία και μοναδική διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και οι οδηγίες για την καύση της αποτελούσαν ένα απλό έγγραφο όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας είναι η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στην Παλλήνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας, ωστόσο στόχος των διαρρηκτών φαίνεται πως ήταν έγγραφα.

«Έχουμε ζητήσει να γίνει σφράγιση και απογραφή γιατί δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί μέσα», ξεκαθάρισε.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved