Αρίωνας Κατσούλης: Ο κατάξανθος γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη
Showbiz

Αρίωνας Κατσούλης: Ο κατάξανθος γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Κατάξανθος και με μακριά μαλλιά είναι ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ο Αρίωνας, έχοντας από τόσο μικρός υιοθετήσει το δικό του ξεχωριστό στυλ. 

Ο Αρίωνας, τείνει να εξελιχθεί σε... fashion icon αφού τα μακριά κατάξανθα μαλλιά του και μόνο είναι αρκετά για να τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συνήλικούς του αλλά και να υποστηρίζει οποιοδήποτε outfit και αν επιλέξει η μητέρα του Κατερίνα Καραβάτου για κάθε του εμφάνιση.

Πάντως, ο ίδιος δείχνει να προτιμάει την ποδοσφαιρική του στολή καθώς ο μόλις 7 ετών Αρίωνας έχει λατρεία για το συγκεκριμένο άθλημα και δεν χάνει προπόνηση.

Και φυσικά, η Κατερίνα Καραβάτου -συχνά και ο μπαμπάς Κρατερός Κατσούλης- είναι εκεί για να τον πάνε, να τον φέρουν και στο ενδιάμεσο να τον καμαρώσουν για τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο στις προπονήσεις του.

Ο μικρός Αρίωνας μοιάζει πολύ και στους δύο γονείς του, αν και έχει πάρει τα χρώματα της μαμάς του, τα πιο ανοιχτά τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά και έτσι η παρουσιάστρια ακούει συχνότερα να της λένε ότι ο γιος της της μοιάζει καταπληκτικά. Όμως, δεν είναι 100% αλήθεια αφού έχει πάρει πολλά στοιχεία και από τον γοητευτικό μπαμπά του.

Δείτε τον παρακάτω στις φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved