Μενεγάκη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ελένης για τα γενέθλιά της και το… ξάφνιασμα!
Showbiz

Μενεγάκη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ελένης για τα γενέθλιά της και το… ξάφνιασμα!

Τα γενέθλια της είχε η Ελένη Μενεγάκη την Κυριακή (29-10) και οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν διαδικτυακά.

Η παρουσιάστρια μάλιστα όπως έγραψε στο Instagram της ξαφνιάστηκε από τα τόσα μηνύματα που έλαβε για τα γενέθλιά της καθώς της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το θυμήθηκαν παρότι δεν είχε εκπομπή.

elenimenegaki_1698675485_3225046182022907229_205797726-(1).jpg

H Eλένη Μενεγάκη ευχαρίστησε δημόσια για τις τόσες ευχές που έλαβε για τα γενέθλιά της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές που έχω δεχτεί από όλους σας για τα γενέθλια μου ! Γιατί με οποίο τρόπο μπορέσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου … στείλατε τις ευχές σας ! Είναι γενέθλια πολύ προσωπική γιορτή και με ξαφνιάσατε που το θυμηθήκατε χωρίς να έχω εκπομπή για να το ακούσετε !
Σας αγαπώ ❤️
#eleni @megatvcom», σημείωσε η ίδια ποστάροντας φωτογραφίες από τη σημερινή της εμφάνιση.

Στην εκπομπή της το μεσημέρι της Δευτέρας (30-10) οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν στο πλατό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της πρόσφερε μια ανθοδέσμη εκ μέρους όλων και την ευχαρίστησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να της πει όταν της έδωσε την ανθοδέσμη, πετώντας για άλλη μια φορά τη μπηχτή του: «Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε...»

ougarezoss.jpg

«Γιατί θα χαθούμε; Είμαστε λίγο αργοί αλλά ριζώνουμε... Ήταν να μην...», απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

«Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος άνθρωπος που να έχει γιορτάσει τόσα γενέθλια! Κάποιος ξηλώθηκε... φαίνεται!!», είπε στη συνέχεια ενώ μετά αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ καλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

«Τι γίνεται; Η παραγωγούλα μας ξηλώθηκε; Δεν έχει ανάγκη όμως... Εμείς γιορταστήκαμε, χαρήκαμε και είμαστε ανανεωμένοι μετά από ένα ΠΣΚ υπέροχο!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved