Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν νιώθω συζυγική καταπίεση, αλλά οι πολλαπλοί ρόλοι που έχω αναλάβει με πνίγουν»
NDP photo agency
Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δεν νιώθω συζυγική καταπίεση, αλλά οι πολλαπλοί ρόλοι που έχω αναλάβει με πνίγουν»

Η Έμιλυ Κολιανδρή, σύζυγος του Χρήστου Λούλη μιλάει για τον ρόλο που έχει η γυναίκα στην ελληνική κοινωνία αλλά και πώς νιώθει η ίδια με τόσους ρόλους που καλείται να φέρει εις πέρας στην καθημερινότητά της. 

Επαγγελματίας και μάλιστα πολύ επιτυχημένη, μητέρα, σύζυγος... Όλα αυτά μαζί πώς καταφέρνει να τα φέρνει σε πέρας και πώς φτάνει να ισορροπήσει στην καθημερινότητά της;

emili-koliandri-2.jpg

Πώς ισορροπείτε ανάμεσα στις ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων, προβών και υποχρεώσεων στο σπίτι;

Είναι δύσκολο για όλες τις γυναίκες. Λέω συχνά τι ωραία που θα ήταν να γεννιόμουν άντρας! Μπορεί θεωρητικά να διανύουμε εποχή ισότητας που οι γυναίκες εργάζονται και έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, βλέπω από το περιβάλλον μου όμως ότι δεν συμβαίνει αυτό. Ο φόρτος πέφτει πάντα στις γυναίκες. Όσο κι αν θέλουμε να το παίζουμε χειραφετημένες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατάλοιπα παλαιότερων δεκαετιών.

loulis-(9).jpg

Νιώθετε καταπίεση;

Δεν νιώθω συζυγική καταπίεση, αλλά οι πολλαπλοί ρόλοι που έχω αναλάβει νιώθω μερικές φορές ότι με πνίγουν. Κάνουμε εμείς οι ηθοποιοί και ένα δύσκολο επάγγελμα. Η δουλειά είναι σαν εραστής, σε προβληματίζει και σε ταλαιπωρεί. Ταυτόχρονα με όλους τους άλλους ρόλους που έχεις, της συζύγου που δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου και τον άντρα σου, της μητέρας που πρέπει να είσαι σωστή και δοτική, ζορίζεσαι... σε κάτι από αυτά αποτυγχάνεις.

Πώς διαχειρίζεστε τις αποτυχίες;

Άλλες φορές στωικά, άλλες με θυμό και ενοχές, έχω διακυμάνσεις.

Τι ονειρεύεστε;

Πάντα υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί... Μου αρέσουν τα ταξίδια αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κάνω όσα θα ήθελα, θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Είναι πράγματα που θέλω να ρυθμίσω μεγαλώνοντας. Μερικές φορές νιώθω ότι φεύγει η ζωή και δεν προλαβαίνω να την απολαύσω.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved