Κολιανδρή: «Με αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου, παρά την κόρη μου»
Showbiz

Κολιανδρή: «Με αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου, παρά την κόρη μου»

Τις ανησυχίες της ως μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού εκφράζει μέσα από συνέντευξή της η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι πιο πολύ την αγχώνει το μεγάλωμα του γιου της παρά της κόρης της καθώς θέλει να παραδώσει στην κοινωνία έναν άντρα που να ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σωστά. Πώς είναι αλήθεια ως μαμά; Η ίδια απαντά σε όλα...

loulis-koliandri.jpg

Ποιο είναι το πιο επίκαιρο μήνυμα που περνά αυτή η σειρά;

Δεν μπορώ να έχω εικόνα και των 150 επεισοδιών, όμως ο τρόπος που η Ηλέκτρα βρίσκει εξόδους να κυνηγήσει τα όνειρά της θα μπορούσε να είναι ένα παράδειγμα. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μία γυναίκα στην πρώτη της νιότη. Η ζωή δεν τελειώνει επειδή κάτι έχει ορίσει η μοίρα. Τη μοίρα μας μπορούμε να την αλλάξουμε. Ποτέ δεν είναι αργά για δεύτερες ευκαιρίες και νέες αποφάσεις.

Σας αγχώνει που έχετε μία κόρη που μεγαλώνει σε αυτή την κοινωνία;

Νομίζω ότι με αγχώνει το να μεγαλώσω σωστά τον γιο μου, παρά την κόρη μου. Οι γονείς φέρουμε ευθύνη για τα αγόρια και τους άνδρες που φέρνουμε στην κοινωνία και τον τρόπο που θα συμπεριφέρονται. Αυτά τα κλισέ οι άντρες δεν κλαίνε, ή διάφορα τέτοια, δεν βοηθούν. Ακόμη και ο τρόπος που ακούω να μιλάνε κάποιοι συμμαθητές του γιου μου στο Γυμνάσιο με τρομάζει, θεωρείται cool και δείγμα γοητείας το να είσαι αγενής.

cf0944a2-koliandri-loulis-me-paidia-london.jpg

Είστε αυστηρή ως μαμά;

Δεν περνάω τον χρόνο που θέλω με τα παιδιά, οπότε προσπαθώ στις λίγες ώρες να ελέγχω τις επιδόσεις στο σχολείο, να είμαι και ευχάριστη για να περνάμε καλά. Έτσι, έχω άγχος που μου στερεί τη δυνατότητα να είμαι χαλαρή μαμά όπως θα ήθελα.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved