«Τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου»: Η συγκίνηση της Χριστίνας Λαμπίρη
Showbiz

«Τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου»: Η συγκίνηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Συγκινητική η εξομολόγηση της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση με τα εγγόνια της, την αποχή της από την τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως με την κόρη της μεγάλωσαν μαζί.

lampiri-(1).jpg

Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση. Αλλά, το να δω εκπομπή και να πω “Τώρα θα ήθελα”, όχι. Τότε ήταν άγρια τα πράγμα αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου. Ως τηλεθεάτρια τα βλέπω πολύ πιο άγρια τα πράγματα τώρα. Λέω ευτυχώς που δεν είμαι, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ. Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό από την πηγή με πράγματα που άξιζαν τον κόπο να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους, που σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαι εγώ, δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση συνεργασίας. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο όμως, δεν αγχώνομαι. Στεναχωριέμαι και ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει, ειδικά όταν έχεις φτάσει στην πηγή, αλλά οκ».

lampiri-(4).jpg

«Υπάρχει γιαγιά που δεν λιώνει για τα εγγόνια της; Δεν αποτελώ εξαίρεση, τους κοιτάζω και τρέχουν τα μάτια μου. Το νιώθεις μία φορά με το παιδί σου και μία φορά με τον εγγόνι σου», είπε για τα εγγόνια της με συγκίνηση ενώ για τη σχέση με την κόρη της, είπε πως: «Με την κόρη μου μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω αν υπήρξα καλή μαμά, αυτό μπορεί εκείνη να το απαντήσει. Υπήρξα ενοχική μαμά. Σε κάθε απόφαση που παίρνω, πρώτος παράγοντας είναι τα εγγόνια μου. Κερδίζουν τον αγώνα, κερδίζουν το στοίχημα και κάνω πίσω στα επαγγελματικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved