«Ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενιά», έγραψαν στη Ρένεση μετά το μαγικό βίντεο με την κόρη της
Showbiz

«Ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενιά», έγραψαν στη Ρένεση μετά το μαγικό βίντεο με την κόρη της

Μπορεί η Κλέλια Ρένεση να «τρέχει» καθημερινά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ωστόσο ο χρόνος που περνά με την κόρη της είναι ουσιαστικός, ποιοτικός με στιγμές γεμάτες αγάπη αλλά και ανακαλύψεις.

Τι εννοούμε με αυτό; Η ηθοποιός όπως μοιράστηκε με τους followers της κάθε πρωί ξεκινάνε μισή ώρα νωρίτερα για το σχολείο και σταματάνε σε διάφορα σημεία ώστε η μικρή Κοραλία να μαθαίνει τα επαγγέλματα και πώς δουλεύουν οι εργαζόμενοι, προσφέροντας ορισμένες φορές και η βοήθειά της.

renesi-(2).jpg

«Μισή ώρα πριν πάει σχολειό, με το Κοραλιω βγαίνουμε στους δρόμους κ συναντάμε «επαγγέλματα».. χθες πήγαμε στον φούρναρη κ ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω απ το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας κ βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε κ λίγο που είναι μέσα στη φύση) μας μίλησαν για το κλάδεμα κ για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ. Μακάρι το σχολειό να είχε τέτοιες δραστηριότητες κ να ανασαλευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο απ αυτό δεν υπάρχει.! Κ θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν την γνώση τους στα παιδιά.. έτσι κ αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι!», έγραψε.

«και ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενια και μοντεσοριανη παπατζα με παιδιά που κάνουν αγγλικά απο την κούνια! Μπράβο που υπάρχεις και μας θυμίζεις ότι τα παιδιά δεν είναι τα απωθημένα των γονιών τους, ούτε ένα βιογραφικό με προσόντα που δεν κατάφεραν οι γονείς τους!»

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/CzDdmhuozGx/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved