Μάκης Δημάκης: «Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»
Showbiz

Μάκης Δημάκης: «Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Για την προσωπική του ζωή, την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς αλλά και για το αν θα λάμβανε μέρος σε ριάλιτι ως κριτής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάκης Δημάκης.

Τα μουσικά ριάλιτι πώς τα σχολιάζετε; Θα πηγαίνατε ως κριτής;

«Τα παιχνίδια αυτά είναι ο σημερινός τρόπος να διαφημίζεται κάποιος νέος τραγουδιστής. Κάποια από αυτά που αξίζουν θα κάνουν καριέρα. Είναι δύσκολο για μένα να κρίνω κάποιο νέο παιδί, θα ήμουν καταλληλότερος να το συμβούλευα.»

Επίσης, βλέπουμε πολλούς συναδέλφους σας να συμμετέχουν σε ριάλιτι επιβίωσης κ.λπ. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Εγώ τους θαυμάζω για τις δυσκολίες που περνάνε εκεί. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συμβιώνεις μαζί με τόσους ανθρώπους σε τόσο δύσκολες καταστάσεις».

DIMAKIS.jpg

Μάκης Δημάκης

Για να αλλάξουμε κλίμα, στην προσωπική σας ζωή πώς είστε; Τι είναι αυτό που σας γοητεύει στη σύντροφό σας Βαλεντίνα;

«Μια που το αναφέρεις, στη σύντροφό μου είχε γίνει πρόταση να πάει στο «Survivor» τρεις με τέσσερις φορές. Είναι μακριά, είναι δύσκολα και αρνήθηκε. Είμαστε μαζί περίπου οκτώ χρόνια, είναι πολύ δυναμικός άνθρωπος και έχει πολλά στοιχεία που θα ήθελα να έχω και εγώ ως άνθρωπος».

Θα θέλατε να κάνετε οικογένεια και παιδιά;

«Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Πολύ κακώς μας συνεπαίρνει η δουλειά και ξεχνάμε το κυριότερο, ότι είμαστε άνθρωποι. Θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας», λέει στην espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved