Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος-Μίλησε για τα συμπτώματα της ασθένειας που την οδήγησαν στο νοσοκομείο
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος-Μίλησε για τα συμπτώματα της ασθένειας που την οδήγησαν στο νοσοκομείο

Στα συμπτώματα που την έκαναν να αναζητήσει βοήθεια μέχρι να οδηγηθεί στην διάγνωση του καρκίνου αναφέρθηκε η Μαρία Μενούνος μιλώντας στο Today.

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε πως άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν έκρηξη μέσα της. Όπως λέει η ίδια, σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει.

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και όταν έκανε υπερηχογράφημα βρέθηκε ότι έχει καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

menounos-(4).jpg

Μαρία Μενούνος

Η ίδια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών. «Ήταν εκείνο το είδος του πόνου όπου νιώθεις ότι θα εκραγείς μέσα σου. Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», ανέφερε.

Η μαγνητική τομογραφία που έκανε τον Ιανουάριο του 2022 αποκάλυψε τον όγκο στο πάγκρεας.

Η παρουσιάστρια υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση τον Φεβρουάριο του 2023 όπου της αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με μέρος του παγκρέατος, μέρος της σπλήνας και 17 λεμφαδένες.

https://www.instagram.com/p/Cxlxn-oyBj0/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved