Σία Κοσιώνη: Μετέτρεψε την ταράτσα της σε ένα μικρό λαχανόκηπο για χάρη του γιου της, Δήμου
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Μετέτρεψε την ταράτσα της σε ένα μικρό λαχανόκηπο για χάρη του γιου της, Δήμου

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να είναι καθημερινά επί ποδός έχοντας στα χέρια της το «τιμόνι» της ενημέρωσης, ωστόσο δεν παραμερίζει διόλου τους ρόλους της εκτός τηλεόρασης.

Με τον πιο σημαντικό φυσικά, αυτόν της μαμάς. Και η Σία Κοσιώνη είναι υπόδειγμα μαμάς και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει δημόσια για τις υπέροχες στιγμές που περνάει με τον γιο της, Δήμο.

sia-kosioni-gios-anartiseis-5.jpg

Και για τον γιο της μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμη και λαχανόκηπο στην ταράτσα του σπιτιού της προκειμένου να τρώει υγιεινά και σωστά. Πρόσφατα μάλιστα η ίδια ανέβασε φωτογραφία από τα τρυφερά μαρουλάκια σαλάτας που έκοψε από τον μπαξέ της. «Από την ταράτσα στο πιάτο», έγραψε με περηφάνια.

Δες τη φωτό στη gallery

https://www.instagram.com/reel/CyDuCD9ozKe/

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved