Πανταζάρας-Τουμάση: Έτσι επιβεβαίωσαν την είδηση του γάμου τους στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας επιβεβαίωσαν ότι παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη. 

ndp photo
Showbiz

Πανταζάρας-Τουμάση: Έτσι επιβεβαίωσαν την είδηση του γάμου τους στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν ανήμερα και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», εκείνη την ημέρα έδωσαν το ωραιότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής στο Φανάρι για να παντρευτούν.

Εκείνος φορούσε ένα αυστηρό σμόκιν και εκείνη ένα pencil λευκό φόρεμα με δαντέλα. Κανένας από τους δύο όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν δεν είχε μιλήσει για αυτή την τόσο όμορφη εξέλιξη στην κοινή τους ζωή.

Η επιβεβαίωση λοιπόν ήρθε από κάπου που δεν περίμενε κανείς και συγκεκριμένα από τα social media όταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θέλησε να ευχηθεί στο ζευγάρι για το γάμο του.

«Να ζήσετε ευτυχισμένοι» τους έγραψε εκείνος με τη Σίσσυ Τουμάση να επιβεβαιώνει την είδηση του γάμου τους απαντώντας του «ευχαριστούμε».

Έτσι γνωρίστηκαν

Παρ' όλο που η Σίσσυ Τουμάση διατηρεί το ίδιο χαμηλό προφίλ όπως και ο σύζυγός της Αργύρης Πανταζάρας, σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία τους:

«Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε. Καθένας είχε τη δική του πορεία και διαδρομή. Έτυχε και συναντηθήκαμε. Καμιά φορά μέσα από την καλλιτεχνική συνθήκη και διαδικασία γνωρίζεις ένα πολύ βαθύ κομμάτι των ανθρώπων. Γνωρίζεις πόσο ειλικρινής είναι ο άλλος, τον τρόπο που αγαπάει, που συγχωρεί, που αντέχει. Γνωρίζεις την αλήθεια του. Δεν μαγεύεσαι από την πλάνη του έρωτα αλλά αγαπάς την αλήθεια του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου. Η αγάπη είναι μια συνειδητή επιλογή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved