Παρά πέντε: Ο «ψηλός με τα μαύρα», 16 χρόνια μετά, είναι αγνώριστος
Showbiz

Παρά πέντε: Ο «ψηλός με τα μαύρα», 16 χρόνια μετά, είναι αγνώριστος

Έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια από την προβολή της αγαπημένης κωμικής σειράς Παρά πέντε στο Mega και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς όπου πρωταγωνίστησαν ή συμμετείχαν, είναι ενεργοί και έχουν διαγράψει μία πολύ καλή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που μετά από μία δύο επιτυχίες, αποφάσισαν να απέχουν από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Όπως ο «ψηλός με τα μαύρα», ένας από τους δύο κακούς της σειράς, ο Ανδρέας Καλογήρου τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής.

Ο ηθοποιός συμμετείχε λίγο μετά το Παρά πέντε στην καθημερινή δραματική σειρά Η ζωή της άλλης, το 2009, όμως μετά και από αυτή τη δουλειά χάθηκε για να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Πέρυσι έκανε και πάλι την έκπληξη και επανήλθε με ρόλο στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα. Μάλιστα, ο Μιχελής έπαιξε, συμπτωματικά, σε σειρές που προβλήθηκαν στο Mega.

O Γεράσιμος Μιχελής, 16 χρόνια μετά, είναι αγνώριστος μετά από την ανάρτηση φωτογραφίας του στο Facebook στην οποία ποζάρει όπως είναι σήμερα.

Ο χρόνος έχει κάνει εμφανή τα σημάδια του στο πρόσωπό του, αν και παραμένει ένας γοητευτικός άντρας και φυσικά είναι ακμαιότατος μεσήλικας που δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή και να χαίρεται την κάθε του στιγμή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του όπως είναι σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved