Σπάνιο flashback: Όταν η Ελένη Μενεγάκη έγινε αεροσυνοδός για χάρη του Αντύπα!
Showbiz

Σπάνιο flashback: Όταν η Ελένη Μενεγάκη έγινε αεροσυνοδός για χάρη του Αντύπα!

Ένα ακόμη σπάνιο βίντεο βρήκαμε στο Youtube και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρωταγωνίστρια, η Νο1 Ελληνίδα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη η οποία έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της και ως μοντέλο.

Η Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται στην κορυφή για πάνω από 3 δεκαετίες ξεκίνησε την καριέρα της σε διαφημιστικά και βίντεο κλιπ.

eleni-menegaki.jpg

Το υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο με την ίδια είναι πλουσιότατο και σίγουρα θα εκπλαγείτε με το βίντεο κλιπ στο οποίο την είδαμε για πρώτη και μάλλον για τελευταία φορά σε ρόλο αεροσυνοδού.

Η πορεία της Ελένης Μενεγάκη ξεκινά τη δεκαετία του 1990 και ο δρόμος της επιτυχίας ήταν μακρύς. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της επιστρατεύοντας μονάχα την εντυπωσιακή εικόνα της. Ένα από τα πολλά βίντεο κλιπ που έχει συμμετάσχει ήταν για το πασίγνωστο τραγούδι του Αντύπα «Ένα σου σημάδι μόνο» που κυκλοφόρησε το 1991. Σε αυτό η σημερινή βασίλισσα της μικρής οθόνης εμφανίζεται σε ρόλο αεροσυνοδού. Εντυπωσιακή όπως πάντα φαίνεται να έχει μαγέψει τον Αντύπα ο οποίος έχει τον ρόλο του πιλότου.

Δείτε το σπάνιο υλικό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved