Τσαλιγοπούλου: Πρώτη εμφάνιση χωρίς γυαλιά και αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της
Showbiz

Τσαλιγοπούλου: Πρώτη εμφάνιση χωρίς γυαλιά και αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

Μπορεί σε κάθε εμφάνισή της η Ελένη Τσαλιγοπούλου να φορούσε γυαλιά ηλίου ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε τηλεοπτικά χωρίς να τα φοράει.

Το απόγευμα της Δευτέρας (6-11) η σπουδαία τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 και αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα της υγείας της, που την ανάγκαζε να φοράει πάντα τα γυαλιά της.

tsaligopoulou-(1).jpg

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην πρώτη της εμφάνιση χωρίς γυαλιά

«Είναι η πρώτη μου εμφάνιση χωρίς γυαλιά. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα με τα ματάκια μου είναι κάπως καλύτερα. Πέρασα έναν εξόφθαλμο, που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, 6-7 και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Η θεραπεία είναι ανάλογα με την περίπτωση. Τα γυαλιά είναι λίγο φερετζές, ρίχνεις και τα μαλλιά μπροστά, καλύπτεσαι και είσαι θεά πάντα. Αν μπορούσα, θα φορούσα και καπέλα», εξομολογήθηκε και συνέχισε:

«Είναι κάπως καλύτερα. Δεν είμαι εντελώς καλά αλλά τέλος πάντων… βαρέθηκα να φοράω γυαλιά».

tsaligopoulou-(2).jpg

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα της υγείας της



Ανάμεσα σε άλλα η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρθηκε και στη εξέλιξη του τραγουδιού σήμερα, λέγοντας πως:

«Νιώθω ότι έχω συμβάλει στην εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού. Αυτό που μου λείπει είναι ο λαϊκός στίχος. Υπάρχουν τάσεις στη μουσική αλλά δεν υπάρχει δισκογραφία σήμερα. Οι νέοι βρίσκουν το κοινό τους μέσω του διαδικτύου. Είναι λίγο πιο δύσκολη η σημερινή εποχή. Καλά κάνουν και οι τράπερ και γράφουν αλλά η τραπ είναι από κάποια μέχρι κάποια ηλικία. Από ‘κει και πέρα υπάρχει πρόβλημα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved