Παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού - Ηλέκτρα Αστέρη: Η παρότρυνση, οι δυσκολίες και η τρυφερή φώτο
Showbiz

Παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού - Ηλέκτρα Αστέρη: Η παρότρυνση, οι δυσκολίες και η τρυφερή φώτο

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού (ΠΕΘ) που είναι από την 1η έως την 7η μέρα του Νοέμβρη και πρόκειται για μια παγκόσμια εκστρατεία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν τον θηλασμό, η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα, η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία και έστειλε το μήνυμά της σε όλες τις μαμάδες.

Συγκεκριμένα η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε μία φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού

🙏Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάζουμε αυτή τη μοναδική εβδομάδα του λευκού χρυσού. 4.5 χρόνια θηλάζουσα μητέρα πια. Και συνεχίζουμε. Νιώθω υπέροχα. Νιώθω ευλογία.

❤️Η εμπειρία του θηλασμού είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά και με απίστευτα θετικές εμπειρίες. Δεν μπορώ να περιγράψω σε ένα ποστ όλα τα "λουλούδια" που μαζέψαμε ως οικογένεια από αυτό το δεσμό που δημιουργήθηκε, μέσω του θηλασμού. Αυτό που μπορώ να πω όμως με σιγουριά, είναι πως ο θηλασμός είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει στα παιδιά μου.

23decfde-electra-asteri.jpg

💫Για αυτό το λόγο θα παροτρύνω και άλλες νέες μητέρες να θηλάσουν όσο περισσότερο μπορούν και θέλουν τα παιδιά τους. Ξέρω τις δυσκολίες περισσότερο από τον καθένα και σας καταλαβαίνω, κάθε μία ξεχωριστά. Όμως ξέρω ότι αν ενημερωθείτε σωστά, κλείσετε τα αυτιά σε όσους δεν γνωρίζουν και προσπαθήσετε με όλο σας το είναι, θα τα καταφέρετε. Το ξέρω.

🌹Υγ 1. Η περίπτωση μου δεν ήταν εύκολη, αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό. Οι περισσότεροι θηλασμοί είναι δύσκολοι. Πόσο μάλλον το ταντεμ. Το θέμα είναι πόσα ψυχικά αποθέματα υπάρχουν. Πόσο υποστηρικτικός περίγυρος. Πόση δύναμη θα δημιουργήσουμε εντός μας, για να τα καταφέρουμε. Γκουγκλαρετε τα οφέλη, τα θετικά του θηλασμού. Συμβουλευτείτε έμπειρους συμβούλους θηλασμού. Πάρτε βιβλία που θα σας δείξουν τον τρόπο, ανοίξτε τα μάτια τα αυτιά και κυρίως την καρδιά και όλα θα έρθουν φυσικά.

d692933f-ftbletsas_ilektra-asteri-taxidia_n-7.jpg

❌Υγ.2. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα σβήσω οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο προς μητέρες γιατί ξεπετάγονται δυστυχώς. Πέρυσι που το έκανα λειτούργησε και δεν είχαμε θέματα. Ελπίζω και φέτος. Κάνεις δεν θίγει στις μητέρες είτε επίλεξαν μικτή διατροφή, είτε μόνο σκόνη. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζουμε απλώς τον θηλασμό. Ευχαριστούμε που μας το επιτρέπεται με κόσμια σχόλια η μία στην άλλη.

🥰Καλούς θηλασμούς κορίτσια. Αγκαλιές πολλές και φιλιά στα πατούσια τους.»

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved