Παπαδημητρίου: «Γιατί δεν βλέπω τα stories σας;» - Ο λόγος που οι γιοι της την μπλοκάρουν στο Insta
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Γιατί δεν βλέπω τα stories σας;» - Ο λόγος που οι γιοι της την μπλοκάρουν στο Insta

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Στα σύρματα», μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τα παιδιά της ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που οι γιοι της, την μπλοκάρουν στο Instagram.

papadimitriou-doretta-oikogeneia.jpg

Η Παπαδημητρίου με τους γιους της

«Χαίρομαι πάρα πολύ που τους βλέπω που έχουν γίνει άνδρες και είναι και καλά παιδιά, δηλαδή βλέπω πια την προσωπικότητα τους από μόνη τους. Πώς κινούνται, πώς σκέφτονται και τα λοιπά. Είναι και παλικάρια, ο ένας είναι 1.97 μέχρι εκεί πάνω και ο άλλος 1.85 οπότε νιώθω περίεργα.

Μου αρέσει πολύ να κάνουμε παρέα, γιατί περνάνε ωραία αλλά αυτοί δεν θέλουν. Βράδυ και αυτά δεν θέλουν. Το καλοκαίρι που ήμασταν στον Πόρο σε ένα beach bar για μπάνιο κάποια στιγμή άρχισε να παίζει μουσική ένας φίλος και όλοι σηκωνόμασταν και χόρευα και εγώ. «Ρε μαμά», «ρε μαμά», «όχι σε κλαμπ, ρε μαμά» μου έλεγαν συνέχεια.

ntoretta-papadimitriou-anipsia-genethlia-6.jpg

Η Παπαδημητρίου με τον γιο της

Ακολουθιόμαστε στα social media αλλά τα stories τους για κάποιο λόγο, ανά διαστήματα, δεν μπορώ να τα δω. Μετά τους λέω, «τι έγινε Φίλιππε; Τι έγινε Διονύση; Γιατί δεν βλέπω τα stories σας;» και μου λένε πως δεν ξέρουν. «Α, να, κατά λάθος… Κάτσε να σε ξεμπλοκάρω» μου λένε στη συνέχεια. Ναι, μου κρύβουνε τα stories τους γιατί τους γράφω και σχολιάκια», είπε ανάμεσα σε άλλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved