Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο λόγος που δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού στον Πύρρο Δήμα θα σε εκπλήξει
Showbiz

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο λόγος που δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού στον Πύρρο Δήμα θα σε εκπλήξει

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της διανύει η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της καθώς σε μερικούς μήνες θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Πύρρο Δήμα.

dimas.jpg

Περιμένουν το πρώτους παιδί

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αφροδίτη Σκαφίδα, αποκάλυψε τον λόγο που ακόμη δεν έχει αποκαλύψει στον σύντροφο της, το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Δεν θα αποκαλύψω ακόμη το φύλο του μωρού σε κανέναν. Ούτε ο Πύρρος θα το μάθει, θα του το ανακοινώσω με ένα gender reveal. Τότε θα μάθει αν το μωρό μας είναι αγόρι ή κορίτσι» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στο «Secret».

5aeec6a2-DIMAS.jpg

Θα αποκαλύψει το φύλο του μωρού μέσα από ένα πάρτι

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ και πρώην παίκτριας του Survivor και του Survivor All Star, έγινε πριν από περίπου έναν μήνα όταν η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα εμφανίστηκαν χαμογελαστοί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα εκείνης στις δημοτικές εκλογές.

piros-dimas.jpg

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

«Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, είναι ο άνθρωπός μου. Δεν είναι ακόμα στα σχέδιά μας ο γάμος», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά το ευτυχές νέο της εγκυμοσύνης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved