Ο Θοδωρής Σεργιάδης στο gossip-tv: Όλες οι λεπτομέρειες για το τελευταίο «αντίο» στον Σπύρο Φωκά
Showbiz

Ο Θοδωρής Σεργιάδης στο gossip-tv: Όλες οι λεπτομέρειες για το τελευταίο «αντίο» στον Σπύρο Φωκά

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον θάνατο του Σπύρου Φωκά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών έπειτα από μακροχρόνια προβλήματα με την υγεία του.

Η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, ήταν εκείνη που μέσα από ανάρτησή της έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του. «Καλή αντάμωση Σπύρο μου», έγραψε η ίδια. Η Λίλιαν Φωκά ήταν η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του σε όλα τα καλά και άσχημα της κοινής τους πορείας.

1699628980510-666672873-fokas-spyros-lilian-foka-(13).jpg

Σπύρος Φωκάς - Λίλιαν Φωκά

Ένας ακόμη όμως άνθρωπος που του κράτησε το χέρι μέχρι την τελευταία του στιγμή και ο επιστήθιος φίλος του, Θοδωρής Σεργιάδης.

Μιλώντας στο gossip-tv ο Θοδωρής Σεργιάδης αποκάλυψε πως η κόρη της Λιλίαν επιστρέφει σήμερα από την Αμερική ενώ η κηδεία θα γίνει σίγουρα μετά την ερχομένη Τρίτη με την οικογένεια να προσανατολίζεται στην καύση, όπως ήταν εξάλλου και επιθυμία του Σπύρου Φωκά.

fokas.webp

Σπύρος Φωκάς

«Σήμερα φτάνει στην Ελλάδα η κόρη της Λίλιαν που και ο Σπύρος ένιωθε σαν δικό του παιδί. Η Κωνσταντίνα έρχεται από το Λος Άντζελες για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της και φυσικά θέλει να αποχαιρετήσει και τον Σπύρο της», είπε ενώ σχετικά με το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό, αποκάλυψε πως:

«Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το τελευταίο ''αντίο'' στον Σπύρο αλλά οτιδήποτε αποφασιστεί, σίγουρα θα γίνει μετά την Τρίτη. Η οικογένεια πάντως προσανατολίζεται στην καύση του, όπως ήταν και η επιθυμία του ίδιου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved