Πάολα: Το «φορεματάκι» της Βανδή, η επιστροφή του Σφακιανάκη και οι τηλεοπτικές προτάσεις
Showbiz

Πάολα: Το «φορεματάκι» της Βανδή, η επιστροφή του Σφακιανάκη και οι τηλεοπτικές προτάσεις

Πάολα και Νίκος Μακρόπουλος έκαναν πρεμιέρα και μίλησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι!» σχολιάζοντας θέματα της showbiz επικαιρότητας.

Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, συναντά ξανά τον μοναδικό Νίκο Μακρόπουλο και αναμένεται να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές.

Η Πάολα απάντησε στο εάν έχει δεχθεί πρόταση για κάποιον ρόλο.

paola-(2).jpg

Πάολα

«Δεν είμαι πάρα πολύ καλή στη μουσική; Τι δουλειά έχω να ασχοληθώ με την υποκριτική; Είμαι τραγουδίστρια, παιδί της μουσικής, η μάνα μου εκτός από την βιολογική είναι η μουσική. Αν συμβεί κάτι άλλο θα είναι ένα πέρασμα, ίσως απλά επειδή έχω ένα μικρό ταλέντο να το κάνω», ανέφερε αρχικά.

«Έχω δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις, δεν αρνήθηκα απλά γέλασα και έμεινε εκεί. Δεν λέω από πού», σχολίασε… δείχνοντας το μικρόφωνο του MEGA και συνέχισε πάλι σε χιουμοριστικό τόνο: «Η Ρούλα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μου…έφαγαν τη θέση!».

«Η Κορομηλά είναι η Ρούλα Κορομηλά, αλλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρα από καλός τραγουδιστής, εύχομαι να τα πάει καλά στο ”Σπίτι με το MEGA”», συμπλήρωσε.

paola-(1).jpg

Πάολα

Για την Eurovision μίλησε μεταξύ άλλων η αγαπημένη Πάολα.

«Η ΕΡΤ διάλεξε την καλύτερη για τη Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι είναι φιλαράκι μου, είναι ταλαντούχα πλάσμα, νεράιδα και μουσικός, κάνει ιδιαίτερα πράγματα στη μουσική, και της εύχομαι καλή επιτυχία στη Eurovision. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision, δεν τη βλέπω καν», υπογράμμισε.

Για την Δέσποινα Βανδή: «Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε! Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή, με αυτή την πορεία, για ένα φόρεμα. Αν φορέσει η μαμά μου ένα παρόμοιο φόρεμα με αυτό της Δέσποινας Βανδή, θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για εκείνη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή όπως και κανένας καλλιτέχνης», είπε η Πάολα αναφορικά με τα επικριτικά σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή.

paola-(3).jpg

Πάολα

Για τον Νότη Σφακιανάκη: «Ο Νότης Σφακιανάκης πρέπει να επιστρέψει στις πίστες. Εννοείται πως θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Νότη Σφακιανάκη, κανείς δεν ξέρει τι συνέβη και έληξε η συνεργασία μας. ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε τότε για τη λύση της συνεργασίας μας, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved