Κατερίνα Παπουτσάκη: Η συνεργασία με τη Μποφίλιου, η φωτεινή σχέση με τα παιδιά της και οι δυσκολίες
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η συνεργασία με τη Μποφίλιου, η φωτεινή σχέση με τα παιδιά της και οι δυσκολίες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την παράσταση που συμμετέχει.

Η ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Θεραπευτήριο Ευαγγελισμός» στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στο Ρεξ, που συμμετέχει.

papoutsaki-(2).jpg

H Κατερίνα Παπουτσάκη στο Χαμογέλα και πάλι

«Είμαστε όλοι κουρέλια μετά από πολλές πρόβες την τελευταία βδομάδα, είναι πολύ απαιτητικό musical. Η παρουσία της Νατάσας Μποφίλιου είναι έκπληξη, και το ότι είναι και ο ρόλος της στην παράσταση. Μοιράζεται τον ρόλο με τη Μάγδα Φριτζήλα, που έρχεται μετά από εκείνη. Είναι και οι δύο μοναδικές. Το τελευταίο διάστημα που έχουμε αυτή την επαφή και με έχει εντυπωσιάσει το πόσο «κανονικός» άνθρωπος είναι. Την έχω «ερωτευτεί» όπως όλοι μας. θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στην παράσταση. Είμαστε 21 άτομα, καταπληκτικοί ηθοποιοί, και περνάμε πολύ ωραία. Αγαπάμε στη δουλειά και τον καθένα ξεχωριστά», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

papoutsaki-(3).jpg

H Κατερίνα Παπουτσάκη στο Χαμογέλα και πάλι

«Ο διευθυντής της κλινικής (Χρήστος Λούλης) μαζί με τον Φοίβο Ριμένα αποφασίζουν να «παγώσουν» τον θάνατο και να αφήσουν για διαφορετικούς λόγους κάποιους ανθρώπους στη ζωή. θέτουν σε καταστολή τον Χάρο και σε αυτό το νοσοκομείο, γίνεται χαμός, γιατί τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Έχει λίγο «μαύρο χιούμορ» και κυνικό. Συμβαίνουν πράγματα βαθιάς αγάπης και υπαρξιακών ερωτημάτων. Κυρίαρχος άξονας των γεγονότων είναι η μουσική και πώς επιτυγχάνεται η αρμονία μεταξύ τους. Πάντα στη ζωή θέλεις λίγο ακόμη χρόνο. Δύσκολα θα πεις ότι έφτασα ως εδώ. Είναι ωραία η ζωή», επεσήμανε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τα παιδιά της κι πώς αντιδρούν όταν την βλέπουν.

papoutsaki-(4).jpg

H Κατερίνα Παπουτσάκη στο Χαμογέλα και πάλι

«Δεν συμβαίνει συχνά να με βλέπουν, έτυχε σήμερα που τους είχα μαζί μου. Στο θέατρο ήρθε ο γιος μου Μάξιμος, είχε και απορίες μετά, πολύ καίρια σημεία. Δεν μου κάνουν ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντώ με τρόπο αλλά χωρίς να το αποφεύγω. Μιλάμε πάρα πολύ με τα παιδιά μου. Γενικά είμαι καλά, υπάρχουν ζητήματα που θα βελτίωνα αλλά υπάρχει ισορροπία. Έχω τα παιδιά μου, ένα φωτεινό σπίτι, συναναστρέφομαι με πολύ φωτεινούς ανθρώπους και με ανθρώπους που με στηρίζουν», υπογράμμισε.

«Είναι σημαδιακό που είμαι σε αυτή τη δουλειά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι είναι πολύ θεραπευτικό. Δεν υπάρχει τοξικότητα στην δουλειά μου», σχολίασε στη συνέχεια.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μία χωρισμένη μητέρα;

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Να καταφέρει να συνδυάσει το να ζει την ζωή του ένας άνθρωπος, ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά όλη η δυσκολία στον καταμερισμό των ωρών ου δεν φτάνουν. Και μέσα σε αυτό να μην χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved