Μουκίδης για Σφακιανάκη: «Του έδωσα κόκκινη κάρτα, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος»
Showbiz

Μουκίδης για Σφακιανάκη: «Του έδωσα κόκκινη κάρτα, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος»

Ο Γιώργος Μουκίδης είναι από τους δημιουργούς που έγραψαν αρκετά τραγούδια για τον Νότη Σφακιανάκη τα οποία και έγιναν επιτυχίες. 

Όμως στο παρελθόν οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί, κάτι που φαίνεται πως ο γνωστός δημιουργός έχει αφήσει στο μακρινό παρελθόν, εκδηλώνοντας δημόσια τον θαυμασμό του για έναν καλλιτέχνη σαν τον Νότη Σφακιανάκη. Μιλώντας στην εκπομπή Γεια σου, ο Γιώργος Μουκίδης ο οποίος έκανε και γενέθλια του καλλιτέχνη αναφέρθηκε στα πολλά χρόνια που έχει να μιλήσει μαζί του:

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε μπορεί να ήταν και πριν 9-10 χρόνια, το 2013-14».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο Γιώργος Μουκίδης είπε: «Εγώ νομίζω ότι τίποτα από όλα αυτά ότι θα επιστρέψει ο Νότης ισχύει. Δεν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει άμεσα, αυτό πιάνω εγώ στον αέρα. Μπορεί να τον έχει ξενερώσει όλο αυτό που συμβαίνει στη δισκογραφία. Υποθέσεις κάνω κι εγώ, δεν ξέρω».

Ο ίδιος συνέχισε: «Δεν έχουν σημασία οι δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής τραγουδάει, τα τραγούδια μένουν. Και ποιος επιχειρηματίας δεν θα ‘θελε να έχει τον Νότη στο μαγαζί του; Εγώ είχα κάνει μία κίνηση τότε με το τραγούδι «Για την Ελλάδα», που τελικά το είπε ο Λούκας Γιώρκας. Είχα πει σε έναν… απεσταλμένο να του πει να με πάρει τηλέφωνο και δεν με πήρε ποτέ».

Ο Γιώργος Μουκίδης κατέληξε λέγοντας: «Εγώ δεν μισώ. Είχαμε κάποια εντελώς δικά μας θέματα που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος. Τον βρήκα εκεί φάουλ, του έβγαλα κίτρινη κάρτα, μετά και μία δεύτερη και τελικά του έβγαλα κόκκινη. Έγινε το σκηνικό τότε με την απαγόρευση. Μετά έμαθα ότι άρχισε να τα λέει ξανά τα κομμάτια μου, μού πέρασε κι εμένα».

Γεια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved