Κωνσταντίνος Αργυρός - «Μια Θεσσαλονίκη»: Το νέο του τραγούδι – ύμνος για την πόλη
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός - «Μια Θεσσαλονίκη»: Το νέο του τραγούδι – ύμνος για την πόλη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει το νέο του single «Μια Θεσσαλονίκη» και, για ακόμα μία φορά, καταθέτει ένα τραγούδι - πρόταση που συνδέει μουσικά το «χθες» με το «σήμερα».

Το «Μια Θεσσαλονίκη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την τεράστια επιτυχία κι απήχηση του «Αθήνα Μου», ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες κάνει αυτή φορά ιδιαίτερη αναφορά στη Θεσσαλονίκη. Με λόγια καρδιάς, μας ταξιδεύει στην αυθεντική κι αξεπέραστη γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού», που με τα ιδιαίτερα τοπόσημα, τα χαρακτηριστικά και τους ανθρώπους της «μαγεύει» αμέσως τον καθένα.

unnamed.jpg

Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος και την παραγωγή έκαναν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιάννης Περδικάρης.

Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία της ΤΕΧΑΝ στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών που τον αποθέωσαν, η οποία προβλήθηκε τηλεοπτικά από το «Σπίτι με το Mega On Tour».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved