Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το κόνσεπτ που απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη και το υπερβολικό photoshop

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Break παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη το απόγευμα της Κυριακής 12/11.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ βρέθηκε στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης και η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την πρόταση που είχε για… γυμνή φωτογράφιση από γνωστό περιοδικό. Η ίδια αναφέρθηκε και στο υπερβολικό photoshop που είχε γίνει παλαιότερα σε φωτογραφίες της.

«Σου έχουν προτείνει κάποιο κόνσεπτ σε φωτογράφιση που το απέρριψες χωρίς δεύτερη σκέψη;» ρώτησε η δημοσιογράφος και η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε ως εξής. «Ναι! Κόνσεπτ… Ήταν παλιά, όταν μου είχαν προτείνει από γνωστό περιοδικό με γυμνές φωτογραφίσεις».

«Ένα άλλο κόνσεπτ φωτογράφισης, που το έκανα, το μετάνιωσα κατά τη διάρκεια. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και όταν βρέθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση, που ήταν ενός πολύ γνωστού περιοδικού και χρειαζόταν να είναι λίγο πιο προκλητικό από όσο εγώ άντεχα, ζορίστηκα πολύ και ζόρισα και την φωτογράφο. Αφού βρισκόμαστε τώρα και συζητάμε ακόμα για αυτό το περιστατικό. Γιατί δεν ήμουν έτοιμη να εκτεθώ τόσο πολύ σε μια πιο προκλητική φωτογράφιση και είχα ταλαιπωρηθεί».

«Πολλές φορές μου έχουν κάνει υπερβολικό photoshop. Και λες: γιατί τόσο πολύ; τόσο χάλια είμαι;» τόνισε, με χιούμορ, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved