Η Βίσση «αράζει» με τον Καρβέλα και εμείς κολλήσαμε με την πολύχρωμη κουζίνα της
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας
NDP photo agency
Showbiz

Η Βίσση «αράζει» με τον Καρβέλα και εμείς κολλήσαμε με την πολύχρωμη κουζίνα της

Ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού της στην Εκάλη, για την Άννα Βίσση είναι σίγουρα η κουζίνα η οποία διαθέτει και καθιστικό. 

Φυσικά, η Άννα Βίσση δεν φημίζεται για τη μαγειρική της δεινότητα και το έχει δηλώσει και η ίδια, όμως ως χώρος την εμπνέει για να ξεκουράζεται, να χαλαρώνει, να υποδέχεται φίλους και συνεργάτες ή να παρακολουθεί τηλεόραση.

Σε μία τέτοια στιγμή της ήταν με τον Νίκο Καρβέλα όταν αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο Tik Tok από πρόβα που έκαναν για το νέο της τραγούδι με τίτλο Λεκές, που κυκλοφορεί από την Panik Gold.

anna-vissi-irodeio-(13).jpg

H Άννα Βίσση επί σκηνής.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κάθεται στον καναπέ ακριβώς μπροστά από τον πάγκο της εντυπωσιακής κουζίνας της Άννας Βίσση και παίζει με την κιθάρα του τη μελωδία του νέου αυτού τραγουδιού που δημιούργησε για τη «μούσα» του Άννα, και εκείνη τραγουδάει τους στίχους με μοναδική μαεστρία.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν αράξει και να έκαναν πρόβα το κομμάτι, όμως εμείς «κολλήσαμε» με την πολύχρωμη κουζίνα της. Την έχει κάνει πολύχρωμη η ίδια η Άννα Βίσση η οποία στην οροφή πάνω από τον πάγκο που χωρίζει την κουζίνα από το πρόχειρο καθιστικό έχει κρεμάσει διάφορα υπέροχα διακοσμητικά, ακόμα και ονειροπαγίδες που ταιρίαζουν απόλυτα στην boho διακόσμηση του χώρου.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και έχει ανανεώσει τον χώρο που προφανώς είχε βαρεθεί στην παλιότερη μορφή του η Άννα Βίσση και αποφάσισε να χαρίσει λίγες πινελιές ανανέωσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved