Νικολαΐδη:Το φοιτητικό της σπίτι είναι όνειρο!Ο καθρέφτης στην κουζίνα, ο μπλε καναπές & οι τουλίπες
Showbiz

Νικολαΐδη:Το φοιτητικό της σπίτι είναι όνειρο!Ο καθρέφτης στην κουζίνα, ο μπλε καναπές & οι τουλίπες

Μπορεί το φοιτητικό της σπίτι να μην είναι στα τετραγωνικά του σπιτιού της στην Αθήνα, ωστόσο είναι σκέτο όνειρο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο μιας που έχει την καλλιτεχνική φλέβα της μαμάς Δέσποινας και το σπίτι που έχει νοικιάσει το ιδανικό για μια φοιτήτρια. Μικρό, φωτεινό με έντονα χρώματα παντού, υπέροχη διακόσμηση και μια κουζίνα που μας πήρε το μυαλό.

melina-nikolaidi.jpg

Μελίνα Νικολαΐδη

Πιο συγκεκριμένα στη φωτογραφία που μοιράστηκε η Μελίνα με τους followers της θέλοντας να μάς δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες, διακρίναμε τον φανταστικό καθρέφτη στο σημείο που μαγειρεύει ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται ένας άνετος μπλε καναπές, ένα λευκό έπιπλο τηλεόρασης πάνω στο οποίο έχει στολισμένο το βάζο με τις ροζ τουλίπες της.

Δες τη φωτό στη gallery

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου. Aπόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου», είχε γράψει η τραγουδίστρια στην κόρη της όταν είχε αποφοιτήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved