«Ήρθε η ώρα να κοιτάξω το σώμα μου»: Η Άννα Βίσση στο γυμναστήριο - Αυτά είναι τα μυστικά της

H Άννα Βίσση επί σκηνής. 

NDP photo agency
Showbiz

«Ήρθε η ώρα να κοιτάξω το σώμα μου»: Η Άννα Βίσση στο γυμναστήριο - Αυτά είναι τα μυστικά της

Η Άννα Βίσση πέρα από την υπέροχη φωνή της, διαθέτει και ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο, όπως έγραψε η ίδια, ήρθε η στιγμή να φροντίσει με… γυμναστική.

Όχι, πως είναι η πρώτη φορά ωστόσο μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνει πιο εντατικά. Η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από το γυμναστήριο την ώρα που κάνει τις ασκήσεις της, με την ίδια να γράφει πως: «Ήρθε η ώρα να κοιτάξω το σώμα μου».

Δες τη φωτό στη gallery

Όσο για το π

ώς στα 65 της χρόνια διατηρεί τη σιλουέτα της, η ίδια έχει αποκαλύψει τα δικά της μυστικά.

«Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά…Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη.

anna-vissi.jpg

Άννα Βίσση

Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved