Αργύρης Πανταζάρας: Όσα αποκάλυψε ο αδερφός του για τον μυστικό γάμο με τη Σίσσυ Τουμάση
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: Όσα αποκάλυψε ο αδερφός του για τον μυστικό γάμο με τη Σίσσυ Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη και ο αδερφός του ηθοποιού έδωσε λεπτομέρειες για τον γάμο του ζευγαριού. 

Το ζευγάρι επέλεξε την Κωνσταντινούπολη και τον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, εκεί όπου βρέθηκαν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσου μίλησε ο αδερφός του Αργύρη Πανταζάρα, Νίκος, ο οποίος ήταν ο φωτογράφος του γάμου του ζευγαριού.

Ο αδερφός του ηθοποιού αποκάλυψε πως το ζευγάρι έκλεισε τον γάμο του από το Πάσχα και κατάφερε να το κρατήσει μυστικό.

1699037225918-609495135-2654_SISI_TOYMASI_ARGIRIS_PANTAZARAS_2382023.jpg

Ο Νίκος Πανταζάρας είπε αποκλειστικά στο Πρωινό Σουσού: «Εγώ είμαι φωτογράφος σε γάμους, όπως γνωρίζετε, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι αποφάσισε να κλείσει τον γάμο του πριν το Πάσχα.

Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερα μόνο το οικογενειακό περιβάλλον. Ήμασταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, 25 – 26 άτομα άτομα, οικογένεια και ελάχιστοι φίλοι.»!

nikos-pantazaras.jpg

Και πρόσθεσε: « Η κουμπάρα στον γάμο ήταν μια φίλη της Σίσσυς και του Αργύρη και ήρθε από το εξωτερικό, γιατί μένει στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζω πώς έγινε γνωστό μετά, ίσως από κάποιο story στα social media. Δεν κατέβασα τις φωτογραφίες από τα social, ήταν stories και εξαφανίστηκαν. Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος».

Δείτε και εσείς το αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή, Πρωινό Σουσού και θα μάθετε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved