Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω καθόλου εκπτώσεις στη δουλειά μου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω καθόλου εκπτώσεις στη δουλειά μου»

Για όλα όσα αγαπάει στην τηλεόραση, το μυστικό της επιτυχίας αλλά και για το πώς αποφορτίζεται στην καθημερινότητά του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;

Εκτός από την περίφημη λαοφιλία που μου προσφέρει, την τηλεόραση την αντιμετωπίζω ως εργαλείο δουλειάς. Εμείς, φανταστείτε, στη «Μουρμούρα» γυρνάμε το 747ο επεισόδιο και πρέπει να κρατώ συνέπεια χαρακτήρα. Προσπαθώ με τα χρόνια να εξελίσσομαι. Ίσως δεν φαίνεται στον θεατή το πώς εκπαιδεύομαι μέσα από τη σειρά, αλλά ταυτίζεται μαζί μου, κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος.

VLADIMIROS-KYRIAKIDIS-1.jpg

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Τι χρειάζεται για να το επιτύχετε;

Θέλει πειθαρχία και δουλειά. Δεν κάνω καθόλου εκπτώσεις στη δουλειά μου. Αν πάψω κάποια στιγμή να είμαι δημιουργικός, θα σταματήσω τη «Μουρμούρα». Αν το νιώσω έστω και για λίγο -πραγματικά το λέω-, θα το κάνω.

Έχετε κάνει αξιοσημείωτες δουλειές σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, ως ηθοποιός σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Νιώθετε χορτασμένος από την καριέρα σας;

Αισθάνομαι χορτασμένος από την καριέρα μου, αλλά δεν σταματάω να ονειρεύομαι. Η δουλειά μου μού έχει προσφέρει πάρα πολλά. Γιατί πραγματικά το να μπορείς να κάνεις πράξη αυτό που σε ικανοποιεί είναι πολύ σημαντικό. Όμως είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μας, που δεν μπορώ να σταματήσω να ονειρεύομαι και να σκέφτομαι το μέλλον μου.

1675203356398-739395299-kyriakidis.jpg

Πώς αποφορτίζεστε στην καθημερινότητά σας;

Είμαι από τους ανθρώπους που ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί. Στην απόλυτη ησυχία, θα ακούσω μουσική, θα διαβάσω. Εκεί πραγματικά αποφορτίζομαι. Ξανανιώνω και ξαναβγαίνω γεμάτος ενέργεια να δουλέψω

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved