Η Οικονομάκου πάει κόντρα στις pre Christmas days αλλά όχι κόντρα στον καιρό και δες πώς!
Showbiz

Η Οικονομάκου πάει κόντρα στις pre Christmas days αλλά όχι κόντρα στον καιρό και δες πώς!

Τα Χριστούγεννα ναι, είναι προ των πυλών, αρκετοί έχουν ήδη στολίσει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, όμως υπάρχουν και κάποιοι που πάνε κόντρα σε αυτή τη διάθεση.

Ανάμεσά τους η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μετά από καιρό, στη σειρά του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς», λατρεύει τα throwback και μια τέτοια φωτογραφία πάει κόντρα στις pre Christmas days.

athinao1konomakou_1698174545_3220843990256806676_8279064.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε μια throwback φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την ίδια να ποζάρει στην παραλία μαυρισμένη και φορώντας το λευκό της μπικίνι.

«To throwback το σωστό 😆», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα με τους followers της να κάνουν χαμό από κολακευτικά σχόλια για το κορμί της.

Δες τη φωτό

«Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα», έχει πει η ίδια για τα μυστικά της διατροφής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved