Ιωάννα Μαλέσκου: Η βάφτιση της κόρης της και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η βάφτιση της κόρης της και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τη βάφτιση της κόρης της αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει και τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά τον πολιτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα του Happy Day: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Όταν με βλέπετε να κυκλοφορώ σημαίνει ότι πάνε καλά τα πράγματα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.».

imaleskou_1687173971_3128564484141196650_1522106780.jpg

Όσον αφορά τον θρησκευτικό γάμο, δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου: Δε νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δε ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει… Δε το έχουμε συζητήσει. Δε μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί…».

maleskou-danias.jpg

Όσον αφορά την περίπτωση να είναι στο YFSF ή το Big Brother, η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις φήμες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved