Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου
Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013 και σήμερα, 17 Νοεμβρίου έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα ότι το ζευγάρι χώρισε.

antonopoulou-arkoumaneas.jpg

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε… Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τη 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με 'κίτρινες σελίδες'» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Δείτε σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις αλλά και την αποκάλυψη που έγινε στο Super Κατερίνα

Να σας θυμίσουμε ότι είχε δηλώσει η παρουσιάστρια για τον σύζυγό της: «Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved