Άλκις Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου: Ζουν πλέον μαζί - Το επόμενο βήμα στη σχέση & η καθημερινότητα

Ο Άλκις Κούρκουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι. 

ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου: Ζουν πλέον μαζί - Το επόμενο βήμα στη σχέση & η καθημερινότητα

Σε άλλο επίπεδο προχώρησε η σχέση του Άλκι Κούρκουλου με τη νέα του σύντροφο Δήμητρα Σταθοπούλου αφού εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του ηθοποιού στην Κυψέλη, με την όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια να έχει μεταφέρει εκεί τα περισσότερα από τα προσωπικά της αντικείμενα, παρ' όλο που η ίδια συνεχίζει να διατηρεί το δικό της χώρο.

Κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι έκανε πολύ ομαλά τη μετάβαση στην πρώτη σοβαρή δοκιμασία της σχέσης του που είναι η συγκατοίκηση και αυτό έγινε με απόλυτη επιτυχία.

Οι δυο τους πρόσφατα είχαν κάνει και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, παρ' όλο που δεν έχουν πει λέξη δημόσια για τον έρωτα που μοιράζονται καθώς είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που θέλουν να απασχολούν τα μίντια μόνο καλλιτεχνικά και για κανέναν άλλο λόγο.

Απολαμβάνουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρ' όλο που σε αυτή τη κοινή δημόσια εμφάνισή τους δεν δίστασαν να ποζάρουν στο Ηρώδειο για τους φωτογραφικούς φακούς που είχαν σπεύσει για να «καλύψουν» μία μοναδική συναυλία με τίτλο «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο» όπου είχε τραγουδήσει και η Δήμητρα Σταθοπούλου.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved