Good Job Nicky: «Τον ξέρω σαν μπαμπά, όχι σαν τον Γιάννη Πάριο… Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι»
Showbiz

Good Job Nicky: «Τον ξέρω σαν μπαμπά, όχι σαν τον Γιάννη Πάριο… Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι»

Ο Good Job Nicky μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του Γιάννη Πάριο αλλά και για τον λόγο που δεν τραγουδάει, ούτε πρόκειται να τραγουδήσει ποτέ ελληνικό τραγούδι. 

«Από μένα δε θα ακούσετε ποτέ ελληνικό τραγούδι. Δεν είμαι αρνητικός στο να πω ελληνικά τραγούδια, είμαι κάθετος. Το έχουμε καλύψει σαν οικογένεια το ελληνικό τραγούδι. Να πω κι εγώ τα ίδια πράγματα; Δε γίνεται να πω κι εγώ ελληνικά» είπε αρχικά ενώ για το ρεπερτόριό του είπε:

good-job-nicky.jpg

«Τα τραγούδια του πατέρα μου δε τα έχω τραγουδήσει ούτε στο σπίτι. Δε μπορώ, θα με κρίνει… Δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου σε σχέση με τη μουσική. Δεν ήξερε καν ότι κάνω μουσική. Το έκανα κρυφά. Το έμαθε 23/10/2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι και με πήρε τηλέφωνο. Δε του το είχα πει γιατί έχω ένα αίσθημα ανταγωνισμού μέσα μου και σκεφτόμουν ότι αφού μπόρεσε ο πατέρας μου μόνος του, χωρίς παπούτσια, από την Πάρο, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω στη ζωή μου χωρίς τη βοήθεια των γονιών μου. Γι’ αυτό και είμαι σε άλλη δισκογραφική, γι’ αυτό και κάνω άλλη μουσική, σε άλλη γλώσσα…».

Και κατέληξε λέγοντας: «Η μαμά ήξερε ότι κάνω μουσική γιατί είναι λίγο παράφωνη και δεν είχα θέμα αν θα με ακούσει. Είχα κάνει συμφωνία με τη μαμά και τον αδερφό μου Μιχαήλ, να μην πούμε τίποτα στον μπαμπά μου. Εσείς δε θα είχατε άγχος αν σας έκρινε ο κύριος Πάριος; Προσωπικά, δε κουβαλάω το “Γιάννης Πάριος”, το “Βαρθακούρης” κουβαλάω. Εγώ ξέρω τον Γιάννη Βαρθακούρη, που είναι ο πατερούλης μου, ο μπαμπάς μου, και αυτές οι συζητήσεις… ακούω συζητήσεις για τον πατέρα μου αυτή τη στιγμή. Εγώ τον ξέρω σαν μπαμπά, αλλά όχι σαν τον Γιάννη Πάριο… Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τότε αντιλήφθηκα τι εστί Γιάννης Πάριος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved