Καινούργιου: «Για να καταλάβετε τι εστί διαδικτυακό bullying! Το προφίλ φτιάχτηκε για να με βρίζει»
Showbiz

Καινούργιου: «Για να καταλάβετε τι εστί διαδικτυακό bullying! Το προφίλ φτιάχτηκε για να με βρίζει»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε με αφορμή ένα σχόλιο που είδε στο twitter και αφορούσε εκείνη.

Όπως έχει πει η ίδια και μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ στα social media και της γράφουν υβριστικά και χυδαία σχόλια.

Αφορμή για να ξεσπάσει αυτή τη φορά η παρουσιάστρια στάθηκαν οι ευχές του Φίλιππου Τσαγκρίδη στην Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της.

katken85_1699898570_3235306161782473721_226551556.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter το χυδαίο σχόλιο που την αφορούσε και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε φίλοι μου τι εστί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BULLYING!!!!!! Αυτό το προφίλ (με ελάχιστους followers) φτιάχτηκε μόνο και μόνο για να βρίζει χυδαία εμένα! Όπως και άλλα αντίστοιχα… Ποιος μπαίνει στην διαδικασία να το κάνει αυτό;;; Πόση κακία Θεέ μου».

Δείτε το tweet που έκανε στην παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε ότι στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της είχε πει για τα σχόλια που διαβάζει στα social media: «Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε. Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved