Ελένη Μενεγάκη: Η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα δημοσίευσε φώτο της παρουσιάστριας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα δημοσίευσε φώτο της παρουσιάστριας

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που απεικονίζει μία κατάξανθη γυναίκα την ώρα που έκανε μπάνιο στη θάλασσα και κάποιοι followers πιστεύουν πως είναι η Ελένη Μενεγάκη

Η Λιλίκα Μαντζίκα πόσταρε ένα στιγμιότυπο στο Instagram της που απεικονίζει μία γυναίκα να απολαμβάνει το μπάνιο της και δίπλα να είναι ένα καστανό κορίτσι, χωρίς όμως να γράψει κάτι στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα την εν λόγω φωτογραφία είδε η Ελένη Μενεγάκη που ακολουθεί την πεθερά της στο Instagram και της έκανε like, ενώ follower σχολίασε ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη.

elenimenegaki_1699622886_3232993551288915783_205797726.jpg

Η παρουσιάστρια, όπως έχει πει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της, έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της, με την Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου και τον Δημήτρη Παντζόπουλο.

Η κυρία Λιλίκα η οποία έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθεί την Ελένη και κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και δεν είναι λίγες οι φορές που και η παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες της.

Και μπορεί η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες με το απέραντο γαλάζιο, όμως έχει ποστάρει και στο παρελθόν μία φωτογραφία που η φιγούρα θυμίζει την Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο και τότε είχε σχολιάσει η Ελένη «Απίθανό μου Λιλικάκη σε λατρεύω» και η πεθερά της της απάντησε «Εγώ να δεις».

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια δεν έκανε κανένα σχόλιο στη φωτογραφία που δημοσίευσε η πεθερά της και πολλοί νομίζουν ότι είναι η Ελένη.

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η πεθερά της και η φιγούρα της θυμίζει την Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved