MadWalk 2023: H εμφάνιση της Στικούδη με see-through σύνολο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της
Showbiz

MadWalk 2023: H εμφάνιση της Στικούδη με see-through σύνολο στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

MadWalk 2023: Όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η Κατερίνα Στικούδη

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το πιο εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό σύνολο και μαγνήτισε άπαντες με την εμφάνισή της. Κατερίνα επέλεξε ένα see-through co-ord στην πιο ωραία απόχρωση της παλέτας των nude.

Το μπούστο στολισμένο και η μάξι φούστα κεντημένη με πέρλες και λάμψεις. Τα μαλλιά της έπεφταν ίδια στους ώμους ενώ επέλεξε huge σκουλαρίκια.

Δες την στη gallery

Στο μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, hostess της βραδιάς θα είναι η μοναδική Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

IMG-240d8dc3b560d85e6dd1bfcce47fb44a-V.jpg

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται απόψε 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

To 2011 ήταν η χρονιά που γεννήθηκε από την ομάδα του MAD η ιδέα για ένα νέο project, όπου η μόδα ενώνεται με τη μουσική και κορυφαίοι σχεδιαστές δημιουργούν και συνυπάρχουν στο stage με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανατρεπτικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πασαρέλας τους.

Κάθε χρόνο, από τότε μέχρι και σήμερα, το MADWALK αποτελεί το πιο λαμπερό show της χώρας που συνδυάζει τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event.

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Στικούδη, την ώρα της άφιξής της στο κόκκινο χαλί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved