Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο τους
Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο τους
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη και χθες, 21 Νοεμβρίου έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον μυστικό γάμο τους. 

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης και στο Vogue Greece x Armani party και έλαμπε από ευτυχία.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι επέλεξε την Κωνσταντινούπολη και τον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, εκεί όπου βρέθηκαν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

pantazaras-toumasi-(9).jpg

Μάλιστα, ο αδερφός του ηθοποιού, Νίκος Πανταζάρας αποκάλυψε στο Πρωινό Σουσού πως το ζευγάρι έκλεισε τον γάμο του από το Πάσχα και κατάφερε να το κρατήσει μυστικό. Συγκεκριμένα ο Νίκος είπε για τον γάμο του αδερφού του:

«Εγώ είμαι φωτογράφος σε γάμους, όπως γνωρίζετε, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι αποφάσισε να κλείσει τον γάμο του πριν το Πάσχα.

Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερα μόνο το οικογενειακό περιβάλλον. Ήμασταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, 25 – 26 άτομα άτομα, οικογένεια και ελάχιστοι φίλοι. Η κουμπάρα στον γάμο ήταν μια φίλη της Σίσσυς και του Αργύρη και ήρθε από το εξωτερικό, γιατί μένει στο εξωτερικό. Δεν γνωρίζω πώς έγινε γνωστό μετά, ίσως από κάποιο story στα social media. Δεν κατέβασα τις φωτογραφίες από τα social, ήταν stories και εξαφανίστηκαν. Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος».

Το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη έξοδο μετά τον γάμο του στο κέντρο της Αθήνας και δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved