Άννα Αδριανού: Ο έρωτας με τον Γιάννη Μπότση και οι συμβουλές του πατέρα της
Showbiz

Άννα Αδριανού: Ο έρωτας με τον Γιάννη Μπότση και οι συμβουλές του πατέρα της

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε την Άννα Αδριανού στον Έρωτα Φυγά.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον δικό της έρωτα με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπότση αλλά και για τον πατέρα της.

annaadrianou-(9).jpg

Η Άννα Αδριανού.

Ποια είναι τα στοιχεία που σας έδεσαν με τον σύζυγό σας Γιάννη Μπότση;

Όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω. Αλλά κυρίως ένας σπάνιος συνδυασμός ωριμότητας και παιδικότητας εφηβικού ενθουσιασμού, αλλά και ικανότητας αφοσίωσης εξυπνάδας και ήθους. Και αυτός όπως και ο πατέρας μου, δεν μοιάζει με κανέναν.
Τι έχετε κρατήσει σαν φυλαχτό από τον πατέρα σας, Νίκο Βασταρδή;
Είναι τα λόγια του: «Μη στενοχωριέσαι ποτέ για το αύριο, μη λυπάσαι για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, ζήσε την κάθε ημέρα σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία σου. Και να θυμάσαι ότι το να δίνεις σε κάνει πιο ευτυχισμένο από το να παίρνεις».

Πόσο σας επηρέασε στην επιλογή επαγγέλματος;

Ο ίδιος δεν με παρότρυνε ποτέ να γίνω ηθοποιός. Αλλά, μεγαλώνοντας μέσα στο θέατρο και μάλιστα βλέποντάς τον σε τόσο όμορφα ποιοτικά έργα, ήταν φυσική να επηρεαστώ. Η υποκριτική ήταν για μένα μια αφορμή να ζήσω και άλλες ζωές εκτός από τη δική μου. Όταν του το είπα, δεν ενθουσιάστηκε, γιατί είναι δύσκολο επάγγελμα, αλλά πάντα με άφηνε ελεύθερη να ακολουθώ την καρδιά μου.

annaadrianou-(5).jpg

Η Άννα Αδριανού.



Τον συμβουλευόσασταν;

Ναι, σχεδόν στα πάντα. Γιατί ήταν σοφός όχι μόνο στο μυαλό, αλλά κυρίως στην καρδιά. Ηταν φιλόσοφος αλλά και σαν παιδί. Μπορούσε να με καταλάβει όσο κανείς άλλος άνθρωπος. Διάβαζε την ψυχή μου και δεν μου υπεδείκνυε τι να κάνω. Με βοηθούσε να βρω μέσα μου αυτό που εγώ ήθελα πραγματικά

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved